amgcoaching-anderekijk

Voorkomen van uitval door stress, onzekerheid of conflicten; wat levert dat op?

Je wilt als werkgever graag voorkomen dat jouw medewerkers arbeidsongeschikt raken door stress, onzekerheid of verkeerde omgang met conflicten. Dit brengt namelijk hoge kosten met zich mee en is niet bevorderlijk voor de werksfeer. Productieverlies, inzet van uitzendkrachten, overwerk door collega’s, kosten voor inzet van een arbodienst en interventies die daaruit voortvloeien kosten je gemiddeld zo’n 250 euro per persoon per dag. Met een goede begeleiding van jouw medewerker kunnen deze kosten of een stijging daarvan voorkomen worden. Daarnaast zal de efficiency van de afdeling waar de medewerker werkzaam is, vergroot worden en de samenwerking en werksfeer worden verbeterd. Door mijn ervaring als Preventiecoach en mijn verleden als HR-Adviseur heb ik al diverse bedrijven mogen helpen bij het duurzaam inzetbaar houden van hun medewerkers.

 

Waarom voor mij als Coach kiezen?

  • De allerbelangrijkste reden is de klik tussen medewerker en coach. Door mijn laagdrempeligheid, positieve instelling, integriteit en resultaatgerichtheid ervaren medewerkers in het vrijblijvende kennismakingsgesprek vaak een klik met mij. Medewerkers voelen zich snel veilig en daardoor kunnen we snel actief aan de slag met gesprekken en specifiek voor de medewerker geselecteerde coachmethodieken.
  • Met mijn 15 jaar ervaring als HR-Adviseur weet ik hoe het werkt aan zowel de werknemers- als de werkgeverskant. Ik heb veel kennis van de Wet Verbetering Poortwachter. Hieronder twee aanbevelingen:
    • Marko, Directeur Supply Chain; Voor mijn organisatie levert het coachtraject een medewerker op die beter uit de verf komt. Dat zal zeker erkend gaan worden, zodat hij op middellange termijn kan doorgroeien. Ik wil Angélique bedanken voor haar vakkundigheid als coach.
    • Bas, Manager Parts & Logistics; Voor mijn organisatie heb ik een Coördinator die minder bromt, niet gelijk in de verdediging schiet en meer uitstraalt dat hij ‘fun’ in zijn werk heeft. Ik ben tevreden over het coachtraject en beveel Angélique zeker aan als Coach.
  • Ik ben gediplomeerd. Ik heb een post-hbo beroepsopleiding tot coach gevolgd. Deze opleiding is EMCC EQA Practitioner geaccrediteerd en getoetst en erkend door CEDEO en NOBCO;
  • Ik ben geaccrediteerd NOBCO / EMCC Practitioner Coach (Europese Individuele Accreditatie); het EIA-keurmerk is hét Europese kwaliteitskeurmerk voor professionele coaches;
  • Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en werk volgens hun Ethische Gedragscode en je kunt als opdrachtgever of cliënt gebruik maken van hun Klachtencommissie;
  • Trajecten zijn kort, intensief en gericht op blijvend resultaat (zie ook Aanbevelingen op deze website).

 

Wil je uitval van jouw medewerkers voorkomen of kosten voor arbeidsongeschiktheid besparen?
Ik kom graag langs om mijn dienstverlening persoonlijk te bespreken. Je kunt mij bereiken via het contactblad van deze website of stuur een e-mail naar info@amgcoaching.nl. Telefonisch ben ik te bereiken via 06-18326153.