Ben jij in staat om jezelf duurzaam inzetbaar te houden?

  • Dreig je in de ziektewet te komen, omdat je teveel hooi op je vork neemt?
  • Stel je jouw prioriteiten niet goed?
  • Is je werk-privébalans verstoord?
  • Durf je geen nee te zeggen tegen jouw leidinggevende?
  • Denk je vaak dat de moeilijke situaties waarin je terecht komt, altijd ontstaan door toedoen van anderen?
  • Ben je onzeker over je volgende stap in je carrière?

Heb je het lef om samen met mij in de spiegel te kijken en met jezelf aan de slag te gaan? amgcoaching-vogel
We kunnen een ander namelijk niet veranderen, maar jij kunt dat wel, als je dat echt wilt. Soms heb je echter een ander nodig om nieuwe inzichten te krijgen, waardoor je persoonlijk of professioneel kunt groeien. In een informeel kennismakingsgesprek bespreken we je coachvraag en welk doel je zou willen behalen. Dit kan een privé-doel zijn, maar kan ook te maken hebben met een uitdaging in je werk.

Wat levert het op?
Door de gesprekken, de methodieken vanuit de coaching en het actief zelf aan de slag gaan, ga je ervaren hoe het anders kan. Waar liggen jouw grenzen? Wanneer zeg je al wel nee en welk bruggetje kun je gebruiken om makkelijker nee te zeggen? Hoe stel jij je op in een moeilijke discussie; wat is jouw rol en de rol van die ander? Welke belemmeringen houden je tegen om die geweldige baan te gaan uitoefenen of weet je nog niet welke baan dat is? Het traject is intensief en vraagt veel energie van je, maar op basis van je persoonlijke inzet zal je zelfvertrouwen toenemen en ga je jouw nieuwe toekomst bepalen.

Traject
In principe bestaat een coachtraject uit gemiddeld 10 sessies. Om snel resultaten te boeken is een tweewekelijks coachgesprek van 2 uur gewenst, maar een andere tijdslijn is bespreekbaar. De gesprekken kunnen plaatsvinden bij jou op het werk, maar dan worden er kilometerkosten berekend. Ik werk in het vierkant Rotterdam – Drechtsteden – Goes – Breda. Ik heb een praktijk in Middelharnis, dus bij voorkeur vinden de coachgesprekken daar plaats. Indien de gesprekken plaatsvinden in Middelharnis dan worden er geen kilometerkosten berekend.

Indien je het traject door jouw werkgever wilt laten betalen, dan gelden er andere voorwaarden. Laat jouw werkgever dan een offerte bij mij opvragen via info@amgcoaching.nl.

 

Nieuwsgierig?
Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek. Dit gesprek is niet kosteloos, maar je zit hierna niet gelijk aan een traject van 10 sessies vast. In dit gesprek vertel ik je meer over mijn werkwijze, wat ik van jou in het traject verwacht en kijken we of er een persoonlijke klik is. Tevens bespreken we jouw coachvraag en coachdoel. Oftewel wat is er anders als je jouw doelen hebt bereikt? Je kunt mij bereiken door een mail te sturen naar info@amgcoaching.nl. Telefonisch ben ik te bereiken via 06-18326153.