Blog AMG Coaching over start 2e spoortrajecten, website under construction, interim HR-projecten en ontwikkeladvies

geplaatst in: Geen categorie | 0

AANVULLENDE DIENSTVERLENING AMG COACHING: 2e SPOORTRAJECTEN

Als iemand langdurig arbeidsongeschikt is, kan er een moment aanbreken dat re-integratie binnen het eigen bedrijf niet meer mogelijk is. Vanuit de Wet Verbetering Poortwachter ben je dan vanaf een bepaalde periode verplicht om een 2e spoortraject in te zetten. Met mijn achtergrond als HR-Adviseur, casemanager tijdens ziekteverzuimtrajecten en Arbo-coördinator heb ik de stap gezet om deze dienstverlening vanaf 1 juni 2019 op te nemen in het pakket van AMG Coaching. Wat ik met name belangrijk vind is de communicatie, voorkomen van sancties vanuit het UWV en de samenwerking met werkgever en werknemer. Dit alles met als doel het streven naar structurele werkhervatting in een geschikte functie buiten het eigen bedrijf via de kortst mogelijke route. Voor meer informatie zie tabblad:
https://www.amgcoaching.nl/2e-spoortrajecten/

____________________________________________________________________________________

WEBSITE UNDER CONSTRUCTION

In verband met de wijzigingen in mijn dienstverlening zal mijn website aangepast worden. Er zal een onderscheid komen tussen ‘dienstverlening voor werkgevers’ en ‘informatie voor werknemers’, zodat sneller gerichte informatie over stress, burn-out, onzekerheid, conflicten, loopbaanbegeleiding, outplacement, 2e spoor, training timemanagement of interim HR-projecten voor handen is.  De ‘Blogs & Gratis Tips’ zijn inmiddels al per onderwerp aangepast. Zoek je informatie over bijvoorbeeld stress dan klik je op de hoofdregel Blog & Gratis Tips en verschijnen daaronder alle categorieën. Klik op de categorie ‘Stress’ en dan heb je alles over dat onderwerp gelijk inzichtelijk. Hierdoor hoef je niet meer door alle blogs heen te scrollen; dat voorkomt stress en bespaart tijd!

_____________________________________________________________________________________

HR-hulp nodig?

OOK INZETBAAR VOOR INTERIM HR-PROJECTEN

AMG Coaching is ook inzetbaar voor interim HR-projecten op parttime basis. Op dit moment ben ik bezig met het opstellen van een huishoudelijk reglement en verzuimbeleid voor een klein bedrijf dat wil gaan uitbreiden in personeel.

Heb jij tijdelijk hulp nodig bij een reorganisatie, opzetten van een HR-administratie, vormgeven verzuimbeleid, ondersteuning bij ziekteverzuim of casemanagement of gewoon tijdelijk een HR-Adviseur nodig voor een periode van zwangerschapsverlof? Zie voor een volledig overzicht van mijn dienstverlening: interim HR-projecten

______________________________________________________________________________________

ONTWIKKELADVIES 45+

Heb jij er al gebruik van gemaakt voor jouw medewerkers? De subsidie is nog steeds van toepassing! Voor meer informatie: klik hier ontwikkeladvies.