Loopbaan

Wil jij weer met plezier naar je werk en een overhaaste beslissing voorkomen?

Je vond jouw baan reuze leuk. Mooi product, fijne collega’s, goede werkgever en volop ruimte voor ontwikkeling. De laatste tijd heb je het echter niet meer zo naar je zin in je werk en je overweegt wat anders, maar weet niet goed wat. Of je hebt het niet meer zo naar je zin bij je werkgever en je wilt graag een overstap maken, maar ook dat moment gebruiken om te kijken wat nu echt bij jou past? Of misschien moet je wel weg door een reorganisatie?

Herken je dit?

 • Ga jij elke dag met (meer) tegenzin naar je werk?
 • Denk je dat jouw talenten in dit werk niet meer tot zijn recht komen?
 • Word je een dagje ouder en past deze baan niet meer zo goed bij jou?  
 • Of ziet jouw werkgever dat jij niet meer op de juiste werkplek zit en wil je daarmee aan de slag?
 • Of wordt er gereorganiseerd en staat jouw baan op het spel?

Hoe zou het zijn als:

 • Je wist welke baan nu beter bij jou past?
 • Je weet wat jouw kwaliteiten zijn die je kwijt wilt in jouw baan?
 • Je weet welke zaken jou inspireren om met plezier jouw werk te kunnen doen?
 • Je weet welke randvoorwaarden belangrijk zijn voor jou in jouw baan en waar je dus op moet letten?
 • Je weet waar jouw belemmeringen zitten om hier echt ‘werk’ van te maken?
 • Je goed beslagen ten ijs komt met een update CV en brief?
 • Je precies weet waar je op moet letten bij solliciteren zowel aan de telefoon als tijdens een gesprek?
 • Je precies weet hoe je social media en internet kunt gebruiken om de juiste baan voor jou te vinden?
 • Je jouw netwerk goed kunt inzetten om die andere baan te vinden?

Dat is mogelijk als je bij AMG Coaching een loopbaanbegeleidings- of outplacement traject volgt. De duur is afhankelijk van jouw behoefte. In een persoonlijk intakegesprek kijken we samen of er een klik is tussen ons. Zo ja, dan gaan we 1-op-1 aan de slag met coachgesprekken en huiswerkopdrachten. Aan het eind van het traject heb je goede tools in je rugzak zodat je weet wat jij in huis hebt voor de juiste baan, weet je hoe je jezelf moet verkopen en kun je goed jouw netwerk inzetten bij het vinden van de juiste baan! Ik kan jou natuurlijk geen nieuwe baan garanderen, maar jij weet na dit traject precies waar jouw belemmeringen liggen om van jouw nieuwe baan echt werk te maken!

Natuurlijk doe ik dat niet voor niets. Het vraagt een investering van jouw bedrijf. Van  jou verwacht ik tijd, inzet en discipline in het nemen van je verantwoordelijkheid om dit traject samen met mij succesvol te doorlopen. Wil jij dat? Stuur mij een mail met de naam en het telefoonnummer van jouw HR-professional of laat hem/haar contact met mij opnemen via info@amgcoaching.nl of 06-18326153 voor een op maat gemaakte offerte of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Twijfel je nog? Zij gingen jou voor:

Supply Chain Employee, 26 jaar (v).
Coachdoel; loopbaanbegeleiding. Aantal coachsessies: 8.

“Door een te drukke baan en te veel stress kwam ik op een punt waarbij ik niet meer wist wat ik moest doen. Bleef ik dezelfde baan houden in de hoop dat het beter zou worden of was het genoeg geweest en tijd om iets anders te zoeken? Keuzes zoals dit zijn moeilijk om te maken en ondanks steun van familie en vrienden is het fijn om hulp te krijgen van een ‘buitenstaander’ die er verstand van heeft. Vanaf het eerste gesprek met Angélique was er meteen een gevoel van vertrouwen en begrip. Angélique is erg kalm als persoon en door de opdrachten en gesprekken ga je op een andere manier naar dingen kijken en krijg je veel nieuwe inzichten. Je leert ontzettend veel over jezelf en deze waardevolle informatie kun je de rest van je leven toepassen. Ik ben zeer tevreden over het hele traject; alles wat ik tijdens de sessies heb geleerd heeft er toe geleid dat ik nu al een jaar met veel plezier naar mijn werk ga!”

Monteur, 34 jaar (m).
Coachdoel; zelfontwikkeling & loopbaanbegeleiding. Aantal coachsessies: 12

Ik heb de coaching als een prettige steun in deze moeilijke tijd ervaren. Angélique is een begripvolle en rustige coach en geeft goede feedback op de reflectieverslagen. Ik heb geleerd een beter cv te maken, randvoorwaarden op te stellen, heb mijn persoonlijke en beroepsmatige kwaliteiten naar boven gebracht en kan die nu ook verwoorden. Het heeft me meer inzichten gegeven in mezelf en ik ga deze meenemen op mijn pad naar de toekomst.

Training Coördinator Technical Academy, 50 jaar (v).
Coachdoel; outplacementtraject i.c.m. loopbaankeuze. Aantal coachsessies: 10.

Hoewel Angélique me al gewaarschuwd had dat er veel huiswerk bij kwam kijken, was het intensiever dan ik had gedacht. Het heeft zijn vruchten echter afgeworpen en haar begeleiding was absoluut van toegevoegde waarde. Ik voel me nu een betere kandidaat op de arbeidsmarkt. Haar aanpak vond ik professioneel en ontspannen. Ik voelde me veilig bij haar en vond het prettig om gevoelens en gedachten te kunnen uiten en ervaringen te delen. Ik ben erg tevreden over het traject zelf en haar begeleiding.


Wat je over mijn aanpak moet weten:

 • Ik houd van een praktische, rationele en resultaatgerichte aanpak, maar wel vanuit een rustige insteek waardoor er ruimte ontstaat voor vertrouwen;
 • Ik gebruik veel humor in mijn sessies; een dag niet gelachen is een dag niet geleefd;
 • Ik zie in (bijna) alle negatieve situaties nog wel ergens een positief randje. Na regen komt weer zonneschijn (vandaar ook mijn logo);
 • Ik heb 15 jaar ervaring als HR-Adviseur, dus weet hoe het werkt aan de werkgevers- en werknemerskant, waardoor je mij veel vragen kunt stellen die je eigenlijk niet aan je werkgever durft te stellen;
 • Ik ben mezelf met al mijn plussen en minnen (what you see is what you get), maar nooit te oud om te leren. Ik leer ook van jou.
 • Veel cliënten beschouwen mij als laagdrempelig en durven daardoor makkelijker moeilijke zaken te bespreken;
 • Ik heb ook in het schuitje van ‘outplacement’ gezeten, dus weet hoe je je voelt;
 • Als je nog meer over mij wilt weten, kijk dan eens op de “Over Mij” pagina.

Dus kom op; pak je verantwoordelijkheid. Stuur mij een mail met de naam en het telefoonnummer van jouw HR-professional of laat hem/haar contact met mij opnemen via info@amgcoaching.nl of 06-18326153 voor een op maat gemaakte offerte of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.