Ben jij het zat dat anderen meer controle over jouw leven hebben dan jijzelf?

Ik was dat in ieder geval wel. Vroeger werd ik veel gepest, waardoor ik erg onzeker werd. Ik ontwikkelde een perfectionistisch inslag voor mijn werk en in mijn privéleven, maar ja dat kan natuurlijk nooit goed gaan.  
Eind 2011 kreeg ik te maken met symptomen van een burn-out. In overleg met mijn werkgever ben ik aan de slag gegaan met een persoonlijke coach en dat werd mijn omslag naar een ander leven. Ik was zo geboeid door haar aanpak en de resultaten die we in korte tijd samen bereikten, dat langzamerhand het besef groeide dat ik toe was aan een volgende stap; een baan waarin ik mijn passie voor ontwikkeling van mensen kwijt kon. Mensen helpen te groeien, waardoor ze na het aangaan van een uitdaging (bv omgang met stress of onzekerheid) weer positief verder konden leven. Het leek mij fantastisch om daarvan onderdeel te mogen uitmaken. Ik besloot de post-HBO-opleiding “Coach Practitioner” bij de Alba Academie te gaan volgen. Mijn werkgever gaf mij de kans om intern diverse collega’s te coachen en uiteindelijk heb ik AMG Coaching opgericht. Sinds september 2013 heb ik al veel medewerkers van diverse bedrijven succesvol mogen bijstaan. Zo hielp ik ze bij het assertiever worden, beter omgaan met conflicten of stress, maar ook voor timemanagement, beter communiceren & samenwerken en een loopbaankeuze werd ik ingeschakeld en behaalden we samen een positief resultaat.

 

Gediplomeerd en geaccrediteerd NOBCO / EMCC Practitioner Coach
De Beroepsopleiding tot Coach Practitioner is EMCC EQA Practitioner geaccrediteerd (internationale erkenning) en is getoetst en erkend door Stichting Post-HBO, CEDEO en NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Ik heb de opleiding succesvol afgesloten met een erkend Post-Hbo-diploma op 1 juni 2014. Per 19 juli 2017 heb ik mijn EIA-keurmerk ontvangen als professioneel coach.

De voordelen van de EIA voor afnemers van coachdiensten (opdrachtgevers):
Een coach met een EIA-erkenning onderscheidt zich als een professionele coach die over fundamentele en grondige kennis beschikt en voldoet aan veeleisende en nauwgezette normen. Een coach met een EIA-erkening biedt:
  • gebruikers/afnemers van coachingdiensten meer zekerheid omtrent deskundigheid en bekwaamheid van de coach;
  • verschillende niveaus waardoor de coachingsbehoefte beter gematched kan worden aan het ervarings- en bekwaamheidsniveau van de coach;
  • transparantie doordat de coach werkt volgens de ethische NOBCO-EMCC beroepcode en gebonden is aan de klachtenregeling.

Voor meer informatie over het keurmerk verwijs ik je naar http://www.nobco.nl/keurmerk/European-Individual-Accreditation.

 

15 jaar ervaring als HR-Adviseur
Voordat ik overstapte naar het coachvak was ik werkzaam als HR-Adviseur. Door mijn 15 jaar HR-ervaring kan ik me goed inleven in zowel de werknemers- als de werkgeverskant. Daarnaast heb ik veel kennis van de Wet Verbetering Poortwachter.

 

Persoonlijkheid
Als mens omschrijf ik mezelf als rustig, empathisch, integer, laagdrempelig én resultaatgericht. Cliënten voelen zich daardoor snel op hun gemak, waardoor we snel actief aan de slag kunnen. In mijn vrije tijd ben ik actief met fotografie bezig. Alle foto’s op deze website heb ik dan ook zelf gemaakt.

 

Nieuwsgierig?
Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek.
Je kunt mij bereiken via het contactblad van deze website of stuur een e-mail naar info@amgcoaching.nl.
Telefonisch ben ik te bereiken via 06-18326153.