Ik ben een expert in NEE zeggen, maar dit is niet altijd zo geweest. In dit gratis “E-book Nee Zeggen” geef ik je 3 gratis tips over Nee zeggen op de juiste manier en op het juiste tijdstip, die je altijd kunt toepassen. Als Stress- en Assertiviteitscoach begeleid ik met name medewerkers bij commerciële bedrijven in Zuidwest Nederland die door een te groot verantwoordelijkheidsgevoel teveel stress en drukte ervaren. Ik leer ze hoe ze op een rationele wijze deze spanning kunnen wegnemen. Hierdoor ervaren ze meer rust in hun hoofd en lijf, kunnen ze makkelijker nee zeggen, stellen ze assertiever hun grenzen en leren ze beter om te gaan met hun beschikbare tijd. Dit is een onderwerp dat jou ook triggert, want anders zou je geen interesse hebben in dit e-book, toch?

Zowel interessant voor werkgever als werknemer

Het kan zijn dat je als werknemer geïnteresseerd bent, maar ook jij als werkgever kan jouw voordeel hiermee doen. Want als voormalig HR-Adviseur herinner ik me nog goed dat ik elke maand een opsomming moest geven van de kosten die gepaard gingen met verzuim. Dan heb ik het nog niet over alle regels die ik moest volgen vanuit de Wet Verbetering Poortwachter. Ik werd daar niet blij van…. jij?

3 gouden gratis tips

In dit e-book vertel ik wie ik ben, waarom ik dit e-book heb geschreven en geef ik je 3 gouden tips om nee te zeggen die altijd toepasbaar zijn. Ga mijn tips eens toepassen en kijk hoe ver je hiermee komt. Of geef de tips door aan die werknemer die wel wat hulp kan gebruiken.

Voorwaarden

Door het aanvragen van mijn e-book ga je ermee akkoord dat je automatisch wordt toegevoegd aan mijn mailinglist. Je ontvangt dan elke maand mijn blog in je persoonlijke mailbox. In het kader van de AVG verwijs ik je naar de Privacyverklaring van AMG Coaching.

Contact

Ik hoop dat mijn tips jou of jouw medewerker zullen helpen. Mochten er zaken niet duidelijk zijn, je hebt aanvullende vragen of je wilt meer weten wat AMG Coaching voor jouw bedrijf kan betekenen; neem dan vrijblijvend contact met mij op via 06-18326153 of mail naar info@amgcoaching.nl of vul het contactformulier in op de pagina Contact.

Iedereen heeft een keuze om nee en ja te zeggen

op de juiste momenten,

op de juiste manier en

tegen de juiste dingen!