Wat een mooie resultaten!

Wat zeggen anderen over zichzelf en over mij na een coachtraject waarin we samen gewerkt hebben aan makkelijker nee zeggen, beter grenzen stellen, juiste omgang met stress én jezelf? Onderstaand diverse aanbevelingen voor AMG Coaching van werknemers & werkgevers. In verband met de privacy zijn de aanbevelingen voor AMG Coaching anoniem.

Beleidsmedewerker Gemeente, 37 jaar (v).
Coachdoel: stressmanagement en assertiviteit. Coachsessies: 9.

In 2022 raakte ik na een periode van oplopende stress overspannen. Een gedwongen moment van stilstaan. Om meer rust te creëren in mijn werk- en privé-situatie, en om praktische handvaten te krijgen voor zaken als time-management en nee-zeggen, startte ik in overleg met mijn teamleider en bedrijfsarts een coaching traject van een aantal maanden bij Angélique. Ik heb het bij Angélique gevolgde traject ervaren als intensief, verhelderend én confronterend. De belangrijkste lessen die ik heb geleerd? Meer inzicht in, en acceptatie van mijn persoonlijke eigenschappen en ingesleten patronen. En de manieren om deze om te buigen om ze voor je te laten werken. Angélique heeft een open houding en oordeelt niet, al stelt ze soms scherpe vragen. Ze gebruikt een combinatie van theoretische kennis, opdrachten en visualisatietechnieken om stap voor stap samen een beeld te krijgen van persoonlijke historie, achtergrond, persoonlijkheid en valkuilen. Ik vond haar praktische insteek, doelgerichtheid en het doorvragen niet altijd gemakkelijk, wel duidelijk en noodzakelijk. Ik ben inmiddels weer aan het werk, en pas het geleerde dagelijks toe in de praktijk, zowel in de thuis als de werkomgeving.

HR-Adviseur, 51 jaar (v).
Coachdoel: stressmanagement en assertiviteit. Coachsessies: 12.

Halverwege het jaar 2021 kreeg ik “plotseling” een burn-out. Zo voelde het op dat moment. Waar ik eerst nog dacht ik er na twee weken vakantie wel weer bovenop te zijn, werd het een langere ziekteperiode. Dat “plotseling” was natuurlijk helemaal niet zo onverwacht en zat er achteraf al heel lang aan te komen. Te veel hooi op mijn vork, een enorm groot verantwoordelijkheidsgevoel, moeilijk los kunnen laten en daarnaast een druk gezin bleken een voedingsbodem voor een burn-out te zijn.

In eerste instantie werd ik via mijn huisarts doorverwezen naar een praktijkondersteuner. Al snel had ik door dat deze weg mij niet veel verder zou brengen. Via de verzuimarts kwam ik terecht bij Angelique. Ik zag er eerst eerlijk gezegd best een beetje tegenop. Ik ben op zich een “open boek en een makkelijke prater”, maar ik kijk liever in de spiegel of mijn haar goed zit, dan dat er mij een spiegel voorgehouden wordt. Al gauw voelde ik me erg op mijn gemak bij Angelique. Het was heel fijn om met iemand te praten waarbij ik volledig open kon zijn zonder dat diegene in mijn innercircle privé of werk zat. Angelique gaf mij praktijkoefeningen mee die ik tijdens mijn re-integratietraject kon toepassen, liet mij nadenken, gaf met tools om mijn doel te bereiken. Steeds voelde ik me sterker worden en had ik het gevoel dat ik weer een beetje de oude “ik” werd en leerde ik steeds meer los te laten. Alhoewel het coaching traject tot nagenoeg het einde gericht was op een volledige terugkeer in mijn functie, besloot ik (door omstandigheden) toch te stoppen met mijn huidige baan. Dat gaf een onverwachte wending aan de laatste fase in het traject. Angelique schakelde hier ook weer snel op en gaf mij nu ook weer de adviezen die ik nodig had. Angelique, hartelijk dank voor je hulp en voor het “leren loslaten”. Ik wens je meer dan goeds voor de toekomst.

Buitendienstmonteur, 31 jaar (m).
Coachdoel: assertiviteit. Coachsessies: 10.

Ik heb dit coach traject aangeboden gekregen van mijn werk toen ik niet lekker in mijn vel zat. Voordat ik er aan begon heeft het voor mij wel even geduurd voordat ik er uit was of ik het nou wel of niet wilde doen. “Mij verander je ten slotte niet”. Uiteindelijk toch de keuze gemaakt om het traject met Angelique te volgen. En wat blijkt: mij verander je inderdaad niet, maar ze heeft mij wel weer met beide benen op de grond gekregen en er voor gezorgd dat ik weer lekkerder in mijn vel zit en plezier heb in mijn werk.

Ik heb de sessies altijd als prettig ervaren ook al was het zeker niet altijd even makkelijk. Ondanks al mijn problemen en verhalen begreep zij mij en hielp zij mij een andere kijk op zaken te krijgen. Het was een intensief traject wat uiteindelijk een investering in de toekomst is en een basis om op terug te vallen. Nogmaals dank voor jouw hulp en geduld Angelique.

Expeditie medewerker, 45 jaar (m).
Coachdoel: assertiviteit. Coachsessies: 12.

Iets meer dan een jaar geleden ben ik gestart met de coaching bij AMG / Angélique. Dit om o.a. assertiever en positiever te worden. In het begin van het traject was ik erg in de beleving van “de aard van het beestje verander je niet”. Maar na een aantal sessies krijg je daar toch echt een andere kijk op en dan kun je verder met inzicht krijgen op de verschillende vlakken. Door Corona (ergens nadat ik 2/3 van het traject had doorlopen) werd ik wel gelijk in het diepe gegooid. Ze zeggen “dan leer je het het beste” maar het was een behoorlijke uitdaging om hier in alle beperkingen positief mee om te gaan. Al met al heb ik veel over mezelf geleerd en kan ik het iedereen aanraden! De tools die ik nu beheers pas ik iedere dag toe en gaan steeds meer gevoelsmatig. Het is makkelijker dan je denkt, als je je maar bewust bent van je houding en je manier van communiceren. Angélique super bedankt!

Verpleegkundige, 24 jaar (v).
Coachdoel: assertiviteit en herstel na burn-out. Coachsessies: 8.

Door een te drukke baan met hoge werkdruk en verantwoordelijkheidsgevoel kwam ik uiteindelijk bij Angélique terecht na zelf de stap te hebben gezet. Ik vond het moeilijk om werk en privé gescheiden te houden en nam veel ingrijpende casussen mee naar huis die ik moeilijk kon loslaten. Ook wist ik niet meer of ik nog wel dit beroep wilde blijven uitoefenen. Ik wist zelf niet goed hoe ik hierachter moest komen. Ik had er vier jaar voor geleerd, veel voor opgegeven. En het vak zelf past wel bij mij alleen de werkomstandigheden niet meer. Ik was mijzelf voorbij gelopen en was altijd voor anderen aan het zorgen behalve voor mezelf. Angélique liet mij (“weer”) inzien wat voor kwaliteiten ik bezat en dat deze zeker waardevol waren. Ze liet me dingen weer in perspectief zien. Ze heeft me begeleid met de keuzes die gemaakt moesten worden en bij de gesprekken die plaats hebben gevonden. Ik ben heel blij dat ik achteraf deze keuze heb gemaakt voor de coaching. Ik heb het echt gezien als investering in mezelf. Ik ben sterker terug gekomen op de werkvloer. Heb geleerd wat belangrijk is, wat niet of minder én geleerd om voor mezelf te kiezen, naar mezelf te luisteren en grenzen te stellen.

Warehouse Assistent, 34 jaar (m).
Coachdoel: outplacement. Coachsessies: 6.

Angelique heeft mij ondersteuning geboden van mijn oude werkgever Bolier naar mijn nieuwe werkgever L. Straatman / MFS Constructie. Zij heeft mij op verschillende gebieden geholpen waar ik dat nodig achtte. Hiervoor hebben wij meerdere bijeenkomsten gehad in deze toch al rare tijden door corona. In deze bijeenkomsten hebben wij verschillende aspecten onder de loep genomen en aan mij gesleuteld om uiteindelijk tot een mooi resultaat te komen. In deze periode heb ik Angelique leren kennen als een betrouwbaar en kundig persoon met veel mensenkennis. Elke keer voelde voor mij dan ook als vertrouwd waardoor alles veel makkelijker ging. Een echte aanrader dus!! 

Document Controller (v).
Groepstraining “Grenzen Stellen” met 6 deelnemers gedurende 1,5 dag in-company.

Een aantal jaren geleden heb ik samen met een aantal collega’s een in-company training “Grenzen stellen” bij AMG Coaching gevolgd. Bij mijn toenmalige werkgever heb ik door de aard van het werk nooit echt in de praktijk kunnen brengen wat ik van Angelique geleerd heb. In mijn huidige baan als Document Controller wel, zeker in combinatie met een Trello bord. Nu kan ik alle projecten netjes uit elkaar houden en ze de aandacht geven die ze nodig hebben, zonder zelf de draad kwijt te raken. Dank je wel Angelique!

Back Office Medewerker, 62 jaar (m).
Coachdoel; Verhogen assertiviteit en zelfvertrouwen. Aantal coachsessies: 10

Nadat ik een operatie heb moeten ondergaan in het ziekenhuis, die qua pijn en revalidatietijd enorm tegengevallen was, belande ik na geruime tijd in een re-integratie proces bij de werkgever. Het terugkeren op de werkvloer viel helaas ook tegen. Fysieke problemen en onbegrip bij collega’s vielen mij ten deel. Gesprekken met de bedrijfsarts gaven ook geen goed gevoel en handvatten om het beter te laten worden. Dat konden we er nog wel bij hebben, “niet dus”! In een volgend re-integratiegesprek met lijnmanager en HR-medewerker viel ik door de mand, zonder dat ik het zelf door had. Vanuit HR werd voorgesteld om eens een oriënterend gesprek te hebben met een externe coach. “Waarom niet dacht ik, zo lekker loopt alles niet!” 

Al snel voelde ik mij erg op m’n gemak bij Angélique, ik kon/mocht/durfde alles te vertellen wat me dwars zat, wat me bezig hield en alle spanningen die daarmee te maken hadden. Ik dacht het allemaal wel aan te kunnen. Als oudere-jongere met veel levenservaring zou dat toch moeten kunnen? In het afgesproken coachtraject hebben we veel dingen besproken, verschillende oefeningen gedaan en trouw ons huiswerk gedaan met o.a. tussenliggende reflectieverslagen. Een heel leerzaam traject waarin mij de spiegel vaak werd voorgehouden en het goed duidelijk is geworden dat ik voorheen stevig op weg was naar een flinke Burn-Out.

Dat hebben we weten te voorkomen! Maar buiten dat heb ik aanzienlijke verbeteringen weten te bereiken op gebied van assertiviteit, zelfvertrouwen, eigenwaarde en stoppen met aannames over andere mensen. Chapeau voor mezelf en Angélique van AMG-Coaching.  

Technisch Medewerker, 51 jaar (m).
Coachdoel; Positievere kijk en assertiever worden. Aantal coachsessies: 6.

“Ik heb het helemaal gehad! Zo begon ik mijn coachtraject bij AMG. Ik zie het licht aan het eind van de tunnel niet meer en besluit hier iets aan te gaan doen, want zo kan ik de werkrace niet uitrijden. Tijd voor een pitstop om maar in de term AMG (= ook model van een automerk) te blijven. Onder leiding van de top tuner Angelique gaan we samen deze race succesvol uitrijden. Eerst bekijken we op de testbank de huidige status van de motor (ik dus). Al snel begrijp ik dat ik in de slachtofferrol zit. Dat ik bijna automatisch van vrijwel alles vooral de negatieve kant zie. Er worden allerlei gereedschappen door Angelique aangereikt; timemanagement, bepalen wat belangrijk is in mijn leven, feedback geven, slachtoffer- en schepperrol, kwaliteiten en verbeterpunten bepalen, assertiviteit en nee zeggen. Met deze gegevens wordt de chip van de motor gefinetuned. Ik ben weer in staat om de regie in eigen handen te nemen en ik knal de donkere tunnel uit!

Was ik toe aan deze race? Ja, het werd hoog tijd. Iedereen heeft wel eens wat hulp nodig in de vorm van een spiegel, leerstof of begeleiding. Was het een zware race? Ja zeker. Ik doe deze materie niet met twee vingers in mijn neus. Het kost tijd en energie. Waren de sessies goed? Ja. Er zat een goede opbouw in de onderwerpen en tijdens de laatste (9e) sessie vielen alle puzzelstukjes van de vorige sessies mooi in elkaar. Was de begeleiding goed? Zeer zeker! De behandelde leerstof zou je ook uit boekjes kunnen halen, maar waar Angelique vooral onmisbaar was, is het naar boven halen waar ik me niet bewust van was door ‘door te vragen’. Wat veroorzaakt nu eigenlijk mijn klachten? Wat wordt mijn coachdoel? Welke positieve gedachte kan ik naast een negatieve gedachte zetten? Etc. De 1e race is nu gewonnen. Vermoeid, trots en voldaan met dit resultaat! Nu is het een kwestie van trainen, trainen en finetunen om alles goed onder de knie te houden. Ik wil Angelique hartelijk bedanken voor de goede coaching. Open, goed luisterend en altijd bereid om het nog eens uit te leggen wanneer ik het niet zo snel vatte. Ook niet te vergeten; dank aan HR dat mijn hulpvraag serieus en snel is opgepakt en dank aan mijn teammanager voor zijn goede bijdrage, openheid en ondersteuning waar nodig.”

Leidinggevende over gecoachte Technisch Medewerker, 51 jaar  (m).

Het doel van de coaching was het vormen van een objectief en realistisch beeld van het dagelijks (bedrijfs)leven als basis voor het maken van een (eigen) plan van aanpak. Mijn medewerker schakelt nu direct actief en constructief. De verloren negatieve energie wordt nu gebruikt voor het realiseren van doelen. Dit was het doel dat we wilden bereiken. De coaching heeft een positief effect opgeleverd voor het bedrijf, want de medewerker beantwoordt nu de vragen op een dusdanige manier dat de vraagsteller er mee verder kan. Ik ben heel tevreden over de coaching, zal Angelique zeker weer inschakelen voor een andere coachopdracht en heb dat inmiddels al gedaan.

Advanced Service Technician, 50 jaar (m).
Coachdoel; Zelfreflectie ontwikkelen, beter cq. anders communiceren en assertiever worden. Aantal coachsessies: 6.

“Onlangs een coachtraject zeer succesvol afgesloten bij AMG coaching, onder begeleiding van Angelique. Angelique is een professionele coach, welke zeer bekwaam is in haar werk en waar je snel een goede vertrouwensband mee opbouwt. Ik zelf was sceptisch over een dergelijk coachtraject, maar al snel was duidelijk dat ik dit beeld moest bijstellen naar een positief gevoel wat over me heen kwam. Angelique heeft me een flinke dosis zelfreflectie, methodieken en handvatten bijgebracht om mijn drive in het werk weer op de rails te krijgen. Op dit moment heb ik weer zelfvertrouwen en een goede visie naar de toekomst opgebouwd en zit ik weer stevig in het zadel op mijn werk; wat je werk weer zoveel prettiger maakt. Als ik dit niet had gedaan was ik zeker bergafwaarts gegleden met alle gevolgen van dien. Daarom dank ik Angelique voor de zeer prettige samenwerking en blijf ik haar nieuwsbrieven lezen, waar altijd weer nuttige tips in te vinden zijn. Pluim voor jou Angelique!! TOP!!”.

Customer Service Medewerker, 30 jaar (v).
Coachdoel; verhogen assertiviteit & verbeteren structuur van werken. Aantal coachsessies: 6.

“Ik heb het coach traject zeer goed ervaren. Was in het begin erg sceptisch, had in niemand vertrouwen en voelde me erg hopeloos. Vond het erg confronterend en wist niet of ik het allemaal wel goed deed. Angelique was neutraal, begripvol en werd langzamerhand mijn steun. Kreeg erg goed advies om bepaalde dingen op de juiste manier aan te pakken door assertief te zijn. Ik ben bewust geworden door te kijken naar wat er voor mij werkt en zorgzamer geworden naar mezelf toe en mijn grenzen gaan aangeven”.

Supply Chain Employee, 26 jaar (v).
Coachdoel; loopbaanbegeleiding. Aantal coachsessies: 6.

“Door een te drukke baan en te veel stress kwam ik op een punt waarbij ik niet meer wist wat ik moest doen. Bleef ik dezelfde baan houden in de hoop dat het beter zou worden of was het genoeg geweest en tijd om iets anders te zoeken? Keuzes zoals dit zijn moeilijk om te maken en ondanks steun van familie en vrienden is het fijn om hulp te krijgen van een ‘buitenstaander’ die er verstand van heeft. Vanaf het eerste gesprek met Angélique was er meteen een gevoel van vertrouwen en begrip. Angélique is erg kalm als persoon en door de opdrachten en gesprekken ga je op een andere manier naar dingen kijken en krijg je veel nieuwe inzichten. Je leert ontzettend veel over jezelf en deze waardevolle informatie kun je de rest van je leven toepassen. Ik ben zeer tevreden over het hele traject; alles wat ik tijdens de sessies heb geleerd heeft er toe geleid dat ik nu al een jaar met veel plezier naar mijn werk ga!”

Senior Telefoniste/Receptioniste, 51 jaar (v).
Coachdoel; verhogen assertiviteit. Aantal coachsessies: 9.

“Op het moment dat ik dacht dat ik er niet meer uit zo komen kwam Angélique en gaf mij de helpende hand. Tijdens mijn traject hield zij mij de spiegel voor, gaf mij een luisterend oor en soms ook haar schouder. Het was zwaar maar de moeite waard. Uiteindelijk ben ik gewoon mijzelf gebleven en sterker geworden. Puur en alleen maar door mijn overtuigingen te uiten en mijzelf te mogen zijn. Ik wil je nogmaals bedanken voor de keuzes die je mij hebt laten maken.”

Service Technician, 36 jaar (m).
Coachdoel; verhogen assertiviteit. Aantal coachsessies: 6.

Het was een confronterend en niet gemakkelijk traject dat voor mij duidelijkheid heeft gegeven wat ik moet gaan doen om zaken in de toekomst met meer zelfvertrouwen aan te pakken. Ik weet nu waar de problemen vandaan komen en hoe ik ze kan oplossen. Dit geeft mij het vertrouwen dat ik kan gebruiken om door te groeien naar Advanced Service Technician en misschien wel meer. Angélique is als coach een en al oor. We hadden een goede connectie en het was fijn om zaken met haar als ervaringsdeskundige te kunnen delen. Haar aanpak was kalm en rustgevend, waardoor ik sneller mijn verhaal kwijt kon en uiteindelijk alles tot een goed einde heb kunnen brengen. Ik ben heel tevreden over haar als coach.

Hans Stoutjesdijk, Directeur-Eigenaar Stoutjesdijk Bouw – Zierikzee (www.stoutjesdijkbouw.nl)
Basistraining “Grenzen Stellen” met 2 deelnemers gedurende 1 ochtend.

Angélique van der Loo heeft ons een basistraining “Grenzen stellen” gegeven. Hierin was ze goed voorbereid, erg betrokken en erg flexibel. Ze zag onze valkuilen en heeft ons op de juiste posities bijgespijkerd. Voortaan gaan wij meer focus leggen op slim werken in plaats van enkel alleen hard werken!

Fysiotherapeute, 32 jaar (v).
Coachdoel; verhogen assertiviteit. Aantal coachsessies: 9.

Het coachtraject bij Angélique heeft mij erg geholpen met het succesvol bereiken van mijn persoonlijke doel, zowel privé als zakelijk. Zij liet mij bewust zelf keuzes  maken, maar gaf soms even een zetje in de goede richting. Angélique geeft/creëert een veilige/open omgeving, onder andere omdat er niet geoordeeld wordt over dingen die er verteld worden. Er was ook echte aandacht voor mij als cliënt. Ik heb mijzelf beter leren kennen door bepaalde vragen van Angélique, daardoor bepaalde dingen meer leren uit te spreken en er anders/beter over na te denken. Kortom, ik ben erg tevreden over het hele coachingstraject, vooral dat het zo op de persoon wordt aangepast.

Monteur, 34 jaar (m).
Coachdoel; zelfontwikkeling & loopbaanbegeleiding. Aantal coachsessies: 8.

Ik heb de coaching als een prettige steun in deze moeilijke tijd ervaren. Angélique is een begripvolle en rustige coach en geeft goede feedback op de reflectieverslagen. Ik heb geleerd een beter cv te maken, randvoorwaarden op te stellen, heb mijn persoonlijke en beroepsmatige kwaliteiten naar boven gebracht en kan die nu ook verwoorden. Het heeft me meer inzichten gegeven in mezelf en ik ga deze meenemen op mijn pad naar de toekomst.

Leidinggevende over gecoachte Mechanical Engineer (m).
Coachdoel van medewerker; zelfontwikkeling. Aantal coachsessies voor medewerker: 8
.

Het doel van de coaching was beter communiceren, samenwerken, organiseren van werk, verhogen van kwaliteit van geleverd werk en het hebben van een positieve werkhouding. Mijn medewerker heeft op elk punt een flinke verbetering gehaald. Dit is een heel goed resultaat. Mijn doel is geslaagd en mijn medewerker voldoet nu ruimschoots aan het verwachtingspatroon.

Product Manager, 50 jaar (m).
Coachdoel; timemanagement. Aantal coachsessies: 3
.

Als nuchtere technicus ging ik bij aanvang nogal sceptisch het coachtraject in. Tot mijn verbazing kwamen er tijdens het eerste gesprek al dingen naar boven waar ik zelf nog niet eerder bij stil had gestaan. Het vervolgtraject bracht mij verder tot een aantal inzichten die ik nooit zelf bij mijzelf had ontdekt. Angélique heeft mij nuttige instrumenten aangereikt om met deze nieuwe inzichten om te gaan. Dit heeft daadwerkelijk een positieve verandering in mijn professionele leven tot stand gebracht. Ook heb ik geleerd dat dit pas een begin is van een lange weg naar een gebalanceerd leven. Ik heb het traject als positief ervaren. Ieder gesprek was open zonder enige vorm van kunstmatige sfeercreatie. De coaching heeft voor mij duidelijk als spiegel gewerkt. Ik ben zeer tevreden.

Voorman Opbouw, 49 jaar (m).
Coachdoel; verbeteren communicatie. Aantal coachsessies: 7.

Tijdens de sessies bespraken wij de zaken waar ik tijdens mijn werkzaamheden tegen aan loop. Het is fijn dit te delen, waardoor deze zaken een beter plekje in mijn gedachten krijgen. In het begin vond ik de sessies vermoeiend, maar na de laatste sessies kreeg ik juist steeds meer energie. Angélique is rustig en geeft snel het vertrouwen, zodat geen onderwerp onbesproken hoeft te blijven. Ze geeft mij de volledige aandacht en het gevoel mij te begrijpen. Ik heb mijn doel bereikt en ben me meer bewust hoe ik overkom en handel daar nu naar. Daarnaast ben ik nu beter in staat om me in een ander te verdiepen.

Leidinggevende van Voorman Opbouw (m).
Mijn voorman is een goed vakman, maar hij had moeite zijn ideeën en mening aan anderen over te brengen. Zijn manier van communiceren was onduidelijk en breed, waardoor mensen afhaakten en hij nog meer gefrustreerd raakte. Na afloop van het coachtraject met Angélique kan ik aangeven dat hij de zaken nu op een hele andere manier benadert; hij heeft geleerd te luisteren en vooral samen naar een doel toe te werken. Hierdoor zal hij veel meer bereiken en zijn vakmanschap zal beter tot zijn recht komen. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.

Training Coördinator Technical Academy, 50 jaar (v).
Coachdoel; outplacementtraject i.c.m. loopbaankeuze. Aantal coachsessies: 6.

Hoewel Angélique me al gewaarschuwd had dat er veel huiswerk bij kwam kijken, was het intensiever dan ik had gedacht. Het heeft zijn vruchten echter afgeworpen en haar begeleiding was absoluut van toegevoegde waarde. Ik voel me nu een betere kandidaat op de arbeidsmarkt. Haar aanpak vond ik professioneel en ontspannen. Ik voelde me veilig bij haar en vond het prettig om gevoelens en gedachten te kunnen uiten en ervaringen te delen. Ik ben erg tevreden over het traject zelf en haar begeleiding.

Coördinator Parts & Logistics, 47 jaar (m).
Coachdoel; zelfontwikkeling. Aantal coachsessies: 6.

Ik heb het coachtraject als zeer moeilijk, confronterend en zeer leerzaam ervaren. Het heeft mijn denkwijze doen veranderen. Wat opviel is dat Angélique het op een open en eerlijke manier aanpakt. Ze blijft rustig en weet de gesprekken zo te voeren dat ik zelf met de antwoorden en oplossingen moest komen. Wat ik op zich wel confronterend vond, maar achteraf wel weer blij mee was (vaak een eyeopener). Wat ik heb geleerd is om mijn denkwijze (positief) te veranderen. Angélique is voor mij heel belangrijk geweest tijdens het coachtraject. Zonder haar kennis, kunde en adviezen was ik nooit zover gekomen. Zij gaf mij handvatten waarmee ik aan de slag kan, zodat ik weer met plezier mijn functie kan uitoefenen. Ik wil haar aanbevelen, omdat ik denk dat zij met haar kennis, kunde en haar manier van aanpak vele anderen kan helpen.

Leidinggevende van Coördinator Parts & Logistics (m)

Het doel van de coaching was om mijn medewerker zich te laten ontwikkelen op het gebied van verandering, omgaan met druk, met tegenslag en met ontwikkelingen vanuit de organisatie waar hij zelf geen invloed op heeft, maar wel hem of zijn afdeling raken. Na afloop van de coaching kan ik zeggen dat hij op de goede weg is; hij denkt meer in oplossingen dan in problemen, hij accepteert en anticipeert op bepaalde beslissingen waar hij zelf geen invloed op heeft. Zijn valkuil blijft wel op de loer liggen, maar als ik hem daarop aanspreek, dan kan hij de situatie goed analyseren. Hij gaat ook professioneler om met de uitdagingen en onzekerheid die zijn functie met zich meebrengen. Hij gaat vol gas door. Voor een groot deel heb ik mijn doel bereikt; hij is rustiger geworden, zit beter in zijn vel en weet dat het bij hem zelf begint en dat hij zelf in de processen het belangrijkst is. Voor mijn organisatie heb ik een Coördinator die minder bromt, niet gelijk in de verdediging schiet en meer uitstraalt dat hij ‘fun’ in zijn werk heeft. Ik ben tevreden over het coachtraject en beveel Angélique zeker aan als Coach.

Demand Manager, 28 jaar (m).
Coachdoel; verhogen assertiviteit. Aantal coachsessies: 6.

Het coachtraject was voor mij een hele leerzame ervaring; van tijd tot tijd vond ik het zeer inspannend en confronterend. Angélique is rustig en heeft een open en vertrouwelijke persoonlijkheid. Hierdoor voelde ik me zeer snel op mijn gemak en kon ik mij goed op de inhoud van de coaching richten. Ik vond de gesprekken duidelijk qua structuur etc. zonder dat deze me in enige vorm hebben belemmerd. De verschillende sessies en vormen die we hebben gebruikt tijdens de coaching vond ik fijn en afwisselend. Ik heb veel inzichten opgedaan over mijzelf. Ik ben zeer tevreden over het coachtraject. Ik vond het een mooie kans om verder te gaan met mijn eigen inzichten en ontwikkeling en dat coachdoel is zeker opgevolgd en mijn coachvragen zijn beantwoord.

Leidinggevende van Demand Manager (m)
Het doel van de coaching was om mijn medewerker een structuur te bieden om de ontwikkelpunten n.a.v. een ontwikkelassessment op te pakken. Terugkijkend op vorig jaar is hij door een stuk persoonlijke drive en de coaching van Angélique stevig doorontwikkeld. Ik zie dat hij meer ontspannen acteert in de functie en dat sterke kwaliteiten nu beter naar de oppervlakte komen. Voor mijn organisatie levert dit een medewerker op die beter uit de verf komt en dat zal zeker erkend gaan worden, zodat hij op middellange termijn kan doorgroeien. Ik wil Angélique bedanken voor haar vakkundigheid als coach. Potentiële opdrachtgevers mogen mij benaderen voor een persoonlijke referentie op telefoonnummer: 06-12989224.

Demand Manager, 38 jaar (m).
Coachdoel; verbeteren communicatie. Aantal coachsessies: 6.

Ik heb het coachtraject als plezierig ervaren met veel openheid en ruimte voor ontwikkeling. Angélique had een rustige aanpak en stelde gerichte vragen zonder suggestief te zijn. Ik ben zeer tevreden over de coaching. In relatief korte tijd heb ik veel over mezelf geleerd. Ik ben me bewust geworden van mijn eigen handelen; de twee belangrijkste momenten in de coaching waren voor mij het kernkwadrant en de nieuwe positieve overtuiging. Twee duidelijke momenten waar concreet gemaakt kon worden waar ik sta en waar ik heen wil. Mijn omgeving vindt mij nu makkelijker in de omgang. Ik sta bewust positiever in het leven, dus mijn doel is bereikt. Ik ga ervan uit dat dit mij ook helpt bij mijn professionele ambitie, naast mijn persoonlijke ontwikkeling.

Medewerkster Crediteurenadministratie, 38 jaar (v).
Coachdoel; loopbaanbegeleiding. Aantal coachsessies: 4.

Ik heb het traject als heel goed ervaren. Ik zag er in het begin enorm tegenop; wat wordt er van mij verwacht, doe ik het wel goed? Maar het was juist heel fijn om te doen. Na de eerste sessie was ik heel enthousiast. Ik heb rust uit de sessies meegekregen, ze hebben er voor gezorgd dat ik beter in mijn vel zit. Ik heb mezelf nu de tijd gegeven om te vinden wat bij mij past. En al duurt dat nog een paar jaar het maakt niet uit. Ik voer mijn huidige werk met enthousiasme en positiviteit uit en blijf in de tussentijd zoeken naar de baan die het dichtst in de buurt komt van ‘mijn droombaan’.

Op mijn Linkedin pagina en op Google Mijn Bedrijf bij de reviews staan nog meer aanbevelingen.