Wil jij op tijd je eigen targets halen en nee kunnen zeggen zonder stress of schuldig gevoel? Kortom; een goede performance en weer met plezier werken?

Je werkt bij een technisch bedrijf met meer dan 150 medewerkers en je vindt jouw baan reuze leuk. Mooi product, fijne collega’s, goede werkgever, leuke inspirerende en soms uitdagende werkzaamheden in een meestal positieve sfeer met volop ruimte voor ontwikkeling. De laatste tijd loopt het echter niet zo lekker, op het werk niet en thuis ook niet….

Herken je dit?

 • Je bent altijd al veel bezig met brandjes blussen, maar de laatste tijd gaat het je slechter af en kom je steeds meer tijd te kort;
 • Je haalt jouw eigen targets niet omdat je teveel werk van collega’s overneemt. Je vindt het namelijk lastig om nee te zeggen, je grenzen te stellen en je hebt het gevoel dat jij teveel verantwoordelijkheid in je schoenen geschoven krijgt zonder de juiste waardering;
 • Je wilt een goede collega zijn en ook graag aardig gevonden worden, maar de laatste tijd ben je sneller geprikkeld;
 • Je werkt de laatste tijd wel erg veel over, terwijl jouw collega al thuis zit en dat bevordert de sfeer niet echt;
 • Je voelt je de laatste tijd moe, futloos en als je thuis komt heb je geen zin meer om je hobby’s op te pakken of te gaan sporten;
 • In de nacht lig je veel te piekeren en je voelt aan dat als dit zo doorgaat, het straks echt mis gaat met je gezondheid en misschien ook wel met je baan, want dit komt de kwaliteit van jouw werk ook niet ten goede;
 • Kortom, je voelt dat je minder presteert op je werk en gaat daardoor momenteel met lood in je schoenen naar je werk, terwijl je voorheen zoveel plezier in je werk had.   

Hoe zou het zijn als:

 • Je beter gaat plannen en prioriteren waardoor je minder vaak brandjes hoeft te blussen, je jouw eigen werk op tijd afkrijgt en ook nog tevreden bent met het resultaat?
 • Je nog steeds collega’s kan helpen, maar ook zonder schuldgevoel nee kan zeggen als jouw target meer prioriteit heeft?
 • Je je weer gewaardeerd voelt op je werk en anderen dat ook laten merken?
 • Je nee kunt zeggen tegen jouw collega of leidinggevende zonder dat je bang bent dat ze je niet meer aardig vinden of erger nog, je je baan verliest?
 • De sfeer weer gewoon goed zou zijn op de afdeling?
 • De werk-privé balans weer meer in evenwicht zou zijn?
 • Je weer goed slaapt, je in de avond fut hebt om leuke dingen te doen en je weer energie voor 10 hebt?
 • Je je niet meer druk hoeft te maken om je gezondheid want je kunt beter omgaan met de werkdruk, waardoor je merkt dat je beter in je vel zit?
 • Je je geen zorgen meer hoeft te maken over je baan omdat je weer de kwaliteit levert én je weer presteert zoals je gewend was?
Je hebt de keuze om nee en ja te zeggen op de juiste momenten, op de juiste manier en tegen de juiste dingen!

Dat is mogelijk als je bij AMG Coaching een coachtraject volgt van gemiddeld 10 sessies van 2 uur gedurende 4 à 5 maanden. In een online klikgesprek van maximaal een half uur kijken we samen of er een klik is tussen ons. Zo ja, dan plannen we een intakegesprek en gaan we daarna 1-op-1 aan de slag met coachgesprekken en opdrachten die je uitprobeert in de voor jou moeilijke situaties. Aan het eind van het traject heb je goede tools in je rugzak voor een betere planning, kun je op de juiste momenten NEE zeggen en makkelijker JA tegen de juiste dingen! Je voelt je energieker en jouw werk-privébalans is zoals jij wilt dat hij is. Je bent nog steeds een fijne, aardige collega maar op een andere manier, namelijk assertiever en met meer zelfvertrouwen. Kortom, je staat steviger in je schoenen, zit goed in je vel en je gaat weer met plezier naar je werk, maar ook naar huis!

Natuurlijk doe ik dat niet voor niets. Het vraagt een investering van jouw bedrijf en van jou. Van  jou verwacht ik tijd, inzet en discipline in het nemen van je verantwoordelijkheid om dit traject samen met mij succesvol te doorlopen. Wil jij dat? Stuur mij een mail met de naam en het telefoonnummer van jouw HR-professional of laat hem/haar contact met mij opnemen via info@amgcoaching.nl of 06-18326153 voor een op maat gemaakte offerte of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Twijfel je nog? Hij ging jou voor:

Technisch Medewerker, 51 jaar (m).
Coachdoel; Positievere kijk en assertiever worden. Aantal coachsessies: 10.

“Ik heb het helemaal gehad! Zo begon ik mijn coachtraject bij AMG. Ik zie het licht aan het eind van de tunnel niet meer en besluit hier iets aan te gaan doen, want zo kan ik de werkrace niet uitrijden.

Tijd voor een pitstop om maar in de term AMG (= ook model van een automerk) te blijven. Onder leiding van de top tuner Angelique gaan we samen deze race succesvol uitrijden. Eerst bekijken we op de testbank de huidige status van de motor (ik dus). Al snel begrijp ik dat ik in de slachtofferrol zit. Dat ik bijna automatisch van vrijwel alles vooral de negatieve kant zie. Er worden allerlei gereedschappen door Angelique aangereikt; timemanagement, bepalen wat belangrijk is in mijn leven, feedback geven, slachtoffer- en schepperrol, kwaliteiten en verbeterpunten bepalen, assertiviteit en nee zeggen. Met deze gegevens wordt de chip van de motor gefinetuned. Ik ben weer in staat om de regie in eigen handen te nemen en ik knal de donkere tunnel uit!

Voor meer testimonia, zie : https://www.amgcoaching.nl/aanbevelingen/

Twijfel je nog? Denk je nu:

 • “Het is nog niet zo heel erg. Ik red het nog wel….” Hoe lang dan nog? Tot je echt niet meer kan en voor pampus ligt op je bed? Als je preventief schakelt, is de kans dat je niet arbeidsongeschikt raakt veel groter. Scheelt jou en jouw werkgever een hoop frustratie, tijd en geld. Als je een burn-out te pakken hebt, dan duurt het gemiddeld een jaar voordat je weer helemaal ‘het ventje’ bent, dus onderneem NU actie om dat te voorkomen.
 •  “Ben ik zo’n investering wel waard?” Realiseer je dan als jij ziek wordt je jouw werkgever elke dag 410 euro kost. Jij levert dan geen prestatie, maar hij betaalt wel jouw salaris, overwerkende collega’s of kosten van externen en dan heb ik het nog niet eens over de werkdruk die door jouw afwezigheid toeneemt bij jouw collega’s of de expertise die gemist wordt op de werkvloer.
 •  “Ik heb het al zo druk met mijn werk. Als ik dan ook nog tijd moet missen voor de coachgesprekken dan ga ik helemaal achter lopen.” In het traject leer ik je een betere planning te maken en beter te prioriteren. Die tips en trucs kun je gelijk toepassen in de praktijk waardoor je juist tijdwinst maakt!

Wat je over mijn aanpak moet weten:

 • Ik houd van een praktische, rationele en resultaatgerichte aanpak, maar wel vanuit een rustige insteek waardoor er ruimte ontstaat voor vertrouwen;
 • Ik gebruik veel humor in mijn sessies; een dag niet gelachen is een dag niet geleefd;
 • Ik zie in (bijna) alle negatieve situaties nog wel ergens een positief randje. Na regen komt weer zonneschijn (vandaar ook mijn logo);
 • Ik heb 18 jaar ervaring als HR-Adviseur, dus weet hoe het werkt aan de werkgevers- en werknemerskant en heb veel kennis van de Wet Verbetering Poortwachter (= ziektewetprocedure), waardoor je mij veel vragen kunt stellen die je eigenlijk niet aan je werkgever durft te stellen;
 • Ik ben mezelf met al mijn plussen en minnen (what you see is what you get), maar nooit te oud om te leren. Ik leer ook van jou.
 • Veel cliënten beschouwen mij als laagdrempelig en durven daardoor makkelijker moeilijke zaken te bespreken.
 • Als je nog meer over mij wilt weten, kijk dan eens op de “Over Mij” pagina.

Dus kom op; pak je verantwoordelijkheid. Stuur mij een mail met de naam en het telefoonnummer van jouw HR-professional of laat hem/haar contact met mij opnemen via info@amgcoaching.nl of 06-18326153 voor een op maat gemaakte offerte of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of neem rechtstreeks contact met mij op voor een gratis online gesprek. Vul dan het formulier in op de Contactpagina.