Wil jij je minder onzeker voelen en niet meer geleid worden door dat stemmetje dat zegt dat jij ‘het niet goed kan’? Kortom; wil je steviger in jouw schoenen staan en je zekerder voelen over jezelf?

Je werkt bij een commercieel bedrijf in Zuidwest Nederland en je vindt jouw baan reuze leuk. Mooi product of dienstverlening, fijne collega’s, goede werkgever, leuke inspirerende en soms uitdagende werkzaamheden in een meestal positieve sfeer met volop ruimte voor ontwikkeling. Toch loopt het niet zo lekker, op het werk niet en thuis ook niet…. Je voelt je vaak onzeker en het wordt steeds erger…..dat vervelende stemmetje dat zegt dat jij het niet goed kan. Je bent er klaar mee!

Herken je dit?

 • Je laat je leiden door wat anderen van je vinden om te bepalen of je iets goed doet of niet en zoekt daarom vaak naar bevestiging of waardering;
 • Je denkt vaak na over hoe anderen je negatief kunnen beoordelen;
 • Je denkt dat iets helemaal goed is of helemaal fout, zonder een middenweg te zien en bent daarbij heel kritisch op jezelf;
 • Je vindt dat je absoluut geen fouten mag maken en als dat wel gebeurt, til je daar heel zwaar aan;
 • Je haalt jouw eigen targets niet omdat je teveel werk van collega’s overneemt. Je voelt je namelijk vaak schuldig als je eigenlijk nee moet zeggen, je grenzen en de juiste prioriteiten moet stellen;
 • Je wilt graag aardig gevonden worden;
 • Je hebt een negatief zelfbeeld waardoor je jezelf vaak onderschat;
 • Je bent anderen vaak aan het pleasen;
 • In de nacht lig je veel te piekeren, je slaapt slecht en je voelt aan dat als dit zo doorgaat, het straks echt mis gaat met je gezondheid en misschien ook wel met je baan, want dit komt de kwaliteit van jouw werk ook niet ten goede;
 • Je bent er eigenlijk wel klaar mee om je zo te voelen! 

Hoe zou het zijn als:

 • Je je laat leiden door wat jezelf vindt om te bepalen of je iets goed doet of niet en geen bevestiging of waardering meer nodig hebt van anderen om je goed te voelen, maar die uit jezelf kunt halen?
 • Je tools hebt om jezelf positief te beoordelen zonder arrogant te worden?
 • Je meer gaat inzien dat je ook maar een mens bent en dat iets lukt of dat je van iets wat misgaat, leert?
 • Je minder veroordelend naar jezelf wordt als je iets doet wat niet helemaal handig is?
 • Je op de juiste manier en op het juiste moment NEE kunt zeggen tegen je collega’s of leidinggevende zonder je schuldig of onverschillig te voelen?
 • Je jezelf aardig gaat vinden met al jouw mooie en verbeterpunten?
 • Je jezelf op de juiste waarde gaat schatten?
 • Je nog steeds anderen helpt, maar niet meer ten koste van jezelf?
 • Je je niet meer druk hoeft te maken om je gezondheid want je voelt je assertiever, waardoor je merkt dat je beter in je vel zit en steviger in je schoenen staan en je gewoon het mooie mens mag zijn die je werkelijk bent?

Dat is mogelijk als je bij AMG Coaching een coachtraject volgt van gemiddeld  19 uur uitgespreid over 4 à 5 maanden. In een gratis online klikgesprek van maximaal een half uur kijken we samen of er een klik is tussen ons. Zo ja, dan plannen we een intakegesprek en gaan we daarna 1-op-1 aan de slag met coachgesprekken en opdrachten die je uitprobeert in de voor jou moeilijke situaties. Aan het eind van het traject heb je goede tools in je rugzak om assertiever te handelen, kun je op de juiste momenten NEE zeggen en jouw grenzen makkelijker stellen zonder onverschilligheid of schuldgevoel! Je voelt je zekerder van jezelf en kijkt positiever naar jezelf. Je bent nog steeds een fijne, aardige collega maar op een andere manier. Je weet namelijk beter hoe je met onzekerheid om moet gaan en je herkent het gevoel sneller, waardoor je er sneller actie op kunt nemen.

Natuurlijk doe ik dat niet voor niets. Het vraagt een investering van jouw bedrijf en natuurlijk van jou. Van jou verwacht ik tijd, inzet en discipline in het nemen van je verantwoordelijkheid om dit traject samen met mij succesvol te doorlopen. Dat zal niet altijd gemakkelijk zijn, maar waar een wil is, is een weg. Wil jij het roer omgooien? Stuur mij een mail met de naam en het telefoonnummer van jouw HR-professional of laat hem/haar contact met mij opnemen via info@amgcoaching.nl of 06-18326153 voor een op maat gemaakte offerte of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen met mij voor meer informatie of een afspraak.

Twijfel je nog? Hij ging jou voor:

Customer Service Medewerker, 30 jaar (v).
Coachdoel; verhogen assertiviteit & verbeteren structuur van werken.
“Ik heb het coach traject zeer goed ervaren. Was in het begin erg sceptisch, had in niemand vertrouwen en voelde me erg hopeloos. Vond het erg confronterend en wist niet of ik het allemaal wel goed deed. Angelique was neutraal, begripvol en werd langzamerhand mijn steun. Kreeg erg goed advies om bepaalde dingen op de juiste manier aan te pakken door assertief te zijn. Ik ben bewust geworden door te kijken naar wat er voor mij werkt en zorgzamer geworden naar mezelf toe en mijn grenzen gaan aangeven”.

Voor meer testimonia, zie het kopje: aanbevelingen

Twijfel je nog? Denk je nu:

 • “Het is nog niet zo heel erg. Ik red het nog wel….” Hoe lang dan nog? Tot je echt niet meer kan en voor pampus ligt op je bed doordat je constant het vuur uit je sloffen hebt gelopen voor anderen? Als je preventief schakelt, is de kans dat je niet arbeidsongeschikt raakt veel groter. Scheelt jou en jouw werkgever een hoop frustratie, tijd en geld. Als je een burn-out te pakken hebt, dan duurt het gemiddeld een jaar voordat je weer helemaal ‘het ventje of vrouwtje’ bent, dus onderneem NU actie om dat te voorkomen.
 •  “Ben ik zo’n investering wel waard?” Realiseer je dan als jij ziek wordt je jouw werkgever elke dag 250 euro kost. Jij levert dan geen prestatie, maar hij betaalt wel jouw salaris, overwerkende collega’s of kosten van externen en dan heb ik het nog niet eens over de werkdruk die door jouw afwezigheid toeneemt bij jouw collega’s of de expertise die gemist wordt op de werkvloer.
 •  “Ik heb het al zo druk met mijn werk. Als ik dan ook nog tijd moet missen voor de coachgesprekken dan ga ik helemaal achter lopen.” In het traject leer ik je meer op te komen voor jezelf waardoor je makkelijker kunt prioriteren. Die tips en trucs kun je gelijk toepassen in de praktijk waardoor je juist tijdwinst maakt!

Wat je over mijn aanpak moet weten:

 • Ik houd van een praktische, rationele en resultaatgerichte aanpak, maar wel vanuit een rustige insteek waardoor er ruimte ontstaat voor vertrouwen;
 • Ik gebruik veel humor in mijn sessies; een dag niet gelachen is een dag niet geleefd;
 • Ik zie in (bijna) alle negatieve situaties nog wel ergens een positief randje. Na regen komt weer zonneschijn (vandaar ook mijn logo);
 • Ik heb 18 jaar ervaring als HR-Adviseur, dus weet hoe het werkt aan de werkgevers- en werknemerskant en heb veel kennis van arbeidsrecht en de Wet Verbetering Poortwachter, waardoor je mij veel vragen kunt stellen die je eigenlijk niet aan je werkgever durft te stellen;
 • Ik ben mezelf met al mijn plussen en minnen (what you see is what you get), maar nooit te oud om te leren. Ik leer ook van jou.
 • Veel cliënten beschouwen mij als laagdrempelig en durven daardoor makkelijker moeilijke zaken te bespreken.
 • Als je nog meer over mij wilt weten, kijk dan eens op de “Over Mij” pagina.

Dus kom op; pak je verantwoordelijkheid. Stuur mij een mail met de naam en het telefoonnummer van jouw HR-professional of laat hem/haar contact met mij opnemen via info@amgcoaching.nl of 06-18326153 voor een op maat gemaakte offerte of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of neem rechtstreeks contact met mij op voor een gratis online gesprek. Vul dan het formulier in op de Contactpagina.