Veranderingen bij AMG Coaching in 2024

geplaatst in: Geen categorie | 0

Op de laatste dag van 2023 schrijf ik dit blog. Er is veel gebeurd bij mij, zowel zakelijk als privé. Als ik me even tot het zakelijke beperk, dan is de grootste verandering dat ik sinds 1 oktober 2023 weer voor 3 dagen in de week een vaste baan heb als Casemanager Verzuim bij PersonPlus in Goes. Ik maak deel uit van een ontzettend leuk team met 6 fantastische meiden. Op LinkedIn ben ik begin van deze maand voorgesteld.

Dit betekent niet dat ik met AMG Coaching ga stoppen, maar dat ik nu 2 dagen per week mijn werkzaamheden als Assertiviteits- en Stress-Coach, alsmede Re-integratieadviseur verricht.

Met mijn vaste opdrachtgevers zoals Passus Advies en het Werkadviescentrum heb ik goede afspraken kunnen maken om dezelfde service te blijven bieden, maar alleen met minder regelmaat. Passus en WAC dank jullie wel!

Tijdens mijn Kerstrondje langs diverse opdrachtgevers heb ik aangegeven dat ik, doordat ik minder dagen ter beschikking heb, een opdracht minder snel kan aannemen. Echter ik blijf ze wel aannemen, want dit is nog steeds het mooiste vak van de wereld!

Ik wens iedereen een stralend 2024 met een fijne baan zodat je stress buiten de deur houdt. Zorg dat je omringd bent met de mensen waar je van houdt! Gelukkig, gezond en succesvol 2024.