Het gaat niet om te prioriteren wat er op jouw to-do-lijst staat, maar om jouw prioriteiten op jouw to-do-lijst te zetten en jouw grens daarin aan te geven.

Je werkt bij een technisch bedrijf met meer dan 150 medewerkers en jij hebt een  interessante en uitdagende baan. Je werkt met een mooi product, fijne collega’s en je voelt je prettig bij deze goede werkgever in een meestal positieve sfeer met volop ruimte voor ontwikkeling. De laatste tijd loopt het echter niet zo lekker…..

Herken je dit?

  • Je bent altijd al veel bezig met brandjes blussen, maar de laatste tijd kom je steeds meer tijd te kort en werk je steeds meer over;
  • Je haalt jouw eigen targets niet omdat je teveel werk van collega’s overneemt, maar ja “nee zeggen” is zo lastig;
  • In de nacht lig je veel te piekeren en je voelt aan dat als je zo doorgaat met over je grenzen heengaan, het straks echt mis gaat met je gezondheid en misschien ook wel met je baan, want dit komt de kwaliteit van jouw werk niet ten goede.

Kortom, je voelt dat je minder presteert op je werk en gaat daardoor momenteel met lood in je schoenen naar je werk, terwijl je voorheen zoveel plezier in je werk had.  

Hoe zou het zijn als:

  • Jij meer inzicht hebt in hoe je efficiënter kan omgaan met mailverkeer, bezoekers, vergaderingen en telefoon, zodat je klussen sneller af krijgt?
  • Jij beter weet hoe je de juiste prioriteiten kunt stellen?
  • Jij meer inzicht hebt gekregen hoe je beter nee kan zeggen?
  • Jij meer invloed uitoefent op jouw to-do-lijstje in plaats van anderen?

Dat is mogelijk als je bij AMG Coaching de groepstraining “Grenzen Stellen” volgt van 1,5 dag. Van tevoren inventariseer je hoe jij grenzen stelt aan jouw tijd en tijdens de training krijg je praktische tips over prioriteren, efficiënter werken en gaan we globaal in op jouw gedrag in het stellen van grenzen. Tijdens de terugkomochtend gaan we aan de slag met een op maat gemaakt rollenspel voor elke deelnemer.

In de groep van maximaal 6 deelnemers uit hetzelfde bedrijf leren we van elkaar door het delen van ervaringen en de vragen die onderling gesteld worden. Het wordt niet zo persoonlijk als bij een persoonlijk 1-op-1 coachingstraject, maar dat kan ook niet in 1,5 dag. De groep bestaat uit een gering aantal deelnemers zodat er voldoende ruimte is voor interactiviteit en oefeningen.

Na 1,5 dag heb je goede tools in je rugzak voor een betere planning, heb je meer inzicht in jouw gedrag en heb je tips gekregen hoe je beter nee kunt zeggen!

Natuurlijk doe ik dat niet voor niets. Het vraagt een investering van jouw bedrijf. Van  jou verwacht ik tijd, inzet en discipline in het nemen van je verantwoordelijkheid om deze training samen met een groep collega’s succesvol te doorlopen. Wil jij dat? Stuur mij een mail met de naam en het telefoonnummer van jouw HR-professional of laat hem/haar contact met mij opnemen via info@amgcoaching.nl of 06-18326153 voor een op maat gemaakte offerte of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Twijfel je nog? Zij gingen jou voor:

Feedback deelnemers Machinefabriek Bolier in Dordrecht: “spiegel, snel prettige sfeer, meer inzicht, praktisch, persoonlijk, nuttig, leerzaam, confronterend en goed om andere ervaringen te horen”.

Twijfel je nog? Denk je nu:

  • “Ben ik zo’n investering wel waard?” Realiseer je dan als jij ziek wordt je jouw werkgever elke dag 250 euro kost. Jij levert dan geen prestatie, maar hij betaalt wel jouw salaris, overwerkende collega’s of kosten van externen en dan heb ik het nog niet eens over de werkdruk die door jouw afwezigheid toeneemt bij jouw collega’s of de expertise die gemist wordt op de werkvloer.
  • “Ik heb het al zo druk met mijn werk. Als ik dan ook nog tijd moet missen voor het maken van huiswerk en de training ga ik helemaal achter lopen.” Het huiswerk van tevoren kost je een halve dag en de training zelf is maar 1,5 dag. Doordat je tijdens de training leert om een betere planning te maken en beter te prioriteren stel je jezelf juist in staat om daarna gelijk tijdwinst te maken!
  • “Ik wil eigenlijk liever een persoonlijker traject waarin we samen dieper en uitgebreider kunnen ingaan op mijn persoonlijke situatie en ik wil snel starten”. Bij de groepstraining is de start afhankelijk van hoe snel we in-company voldoende deelnemers hebben. Bij een 1-op-1 coaching kunnen we binnen een maand al starten en is het traject volledig gericht op jou. Als je dat wilt, neem dan een kijkje op de pagina 1-op-1 coaching.

Wil jij jouw grenzen beter stellen, zodat je jouw eigen targets efficiënter weet te halen en het makkelijker is om jouw prioriteiten op jouw to-do-lijstje te zetten? Pak dan je verantwoordelijkheid en stuur mij een mail met de naam en het telefoonnummer van jouw HR-professional of laat hem/haar contact met mij opnemen via info@amgcoaching.nl of 06-18326153 voor een op maat gemaakte offerte, een vrijblijvend kennismakingsgesprek of het boeken van een Skypegesprek. Of vul het formulier in op de Contactpagina, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.