Blog; Mijn Start met AMG Coaching; uitleg naam en logo

geplaatst in: Geen categorie | 0

Het lijkt gisteren dat ik met AMG Coaching ben begonnen. Op 6 februari 2015 zat ik bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam en schreef ik me in als zelfstandig ondernemer (ZZP-er). Ik coachte al medewerkers vanaf september 2013 bij mijn voormalig werkgever, maar nu was het voor het ‘echie’; AMG Coaching was een feit. Ik heb er nog geen dag spijt van en ben erg blij dat ik mijn passie en talent kan inzetten voor persoonlijke groei, loopbaankeuze of begeleiding bij outplacement.

 

Hoe kom ik aan de naam?

De insiders weten het wel, maar mijn volledige naam is Angélique Maria Geertruida van der Loo. Mijn moeder was destijds grote fan van de serie “Angélique, markiezin der Engelen”, dus bij mijn geboorte was de keuze voor mijn naam snel gemaakt, maar of ik echt een Engeltje ben…. Maria werd mijn tweede naam; naar mijn moeder en grootmoeder. Geertruida was de schoonzus van mijn grootvaders moeder en dat werd mijn derde naam. Ik ben trots op mijn afkomst en besteed veel aandacht aan mijn partner, familie en vrienden; kortom aan iedereen die belangrijk voor mij is.

AMG Coaching staat ook voor aandacht; persoonlijke aandacht voor jou of jouw medewerker!

 

Mijn logo?

De regenboog en de zon staan centraal in mijn logo. De kleuren van de regenboog staan voor mij voor het proces waar je doorheen gaat om bij je doel te komen; je gaat aan de slag met jezelf en bekent kleur. Dit is soms confronterend en moeilijk, maar door bewustwording en meer inzicht behaal je je doel en gaat de zon vanzelf weer schijnen. Het is ook een vrolijk logo, want ik vind het belangrijk dat we, naast hard werken, ook samen kunnen lachen in de sessies.

Kortom; een Professionele aanpak in een Persoonlijke sfeer met ruimte voor Humor.

 

amgcoaching-logo-web