Eindejaarsblog AMG Coaching; terugblik 2019, count your blessing & positieve stress spirit gewenst

geplaatst in: Geen categorie | 0

Wat is het jaar omgevlogen en wat heb ik weer genoten! Zoals het hoort bij een eindejaar blog blik ik graag even terug.

Ik bereikte mijn 700ste coach-cliëntervaringsuur en volgend jaar bestaat AMG Coaching alweer 5 jaar. Wat heb ik inmiddels veel fantastische medewerkers mogen helpen om te groeien in het beter omgaan met werkdruk door zichzelf anders op te stellen, door meer nee te zeggen en beter grenzen te stellen. Geweldig! Ik weet inmiddels dat ik een goede coach ben (zie mijn aanbevelingen), maar ik kwam er ook achter dat ik qua ondernemerschap nog veel kon leren. Ik ging aan de slag met een krachtige kick-ass businesscoach. Nou dat heb ik geweten! Het begon met een boxsessie (ja, met handschoenen en een boxmat) waarin ik mezelf krachtig naar mijn doelen voor 2020 sloeg! Verder ben ik bezig met het maken van weggevers, video’s, gratis sessies via Skype, opzetten van een voorlichting stress & burn-out, een training ‘grenzen stellen’ en podcasts. Tevens zal de frequentie van mijn blog iets omhoog gaan, nl. naar 1x per 4 weken. Dus houd mijn website in de gaten en doe er jouw voordeel mee!

Ook ben ik sinds kort een samenwerking aangegaan met een goed adviesbureau voor 2e spoortrajecten waardoor ik daarmee ervaring op doe. Ontzettend leuke en professionele mensen en inmiddels al mijn 3e opdracht ontvangen.

Privé heb ik ook weer stappen gezet. Zo ben ik weer, na 25 jaar niet gereden te hebben, op de motor geklommen en met herhaallessen bezig. Was wel een dingetje hoor, want ben vroeger paar keer gevallen en durfde niet meer zo goed. Maar goed, ik voelde me nu sterk genoeg om mijn angst bij de horens te vatten en er wat aan te doen. De eerste keer vond ik het heel erg spannend; hoe zat het ook al weer met het schakelen, hoe kan ik krachtig genoeg remmen zonder te vallen? Poeh! Door het geduld van mijn instructeur wist ik de eerste 1½ uur door te komen. Wel met knikkende knieën, maar ik hield vol. Yes! De tweede les ging het al beter; nu veel remmen, soepel wegrijden, koppelen. De humor van de instructeur hield mij op de been! Ik heb nog wat hobbels te overwinnen, maar met positieve stress gaat het me zeker lukken! De lessen staan nu even on hold vanwege het weer, maar volgend jaar ga ik weer vol goede moed aan de slag. Heerlijk door de bochten heen, zonder eruit te vliegen!

Vol goede moed stap ik straks 2020 in. En jij? Welke positieve dingen heb jij afgelopen jaar meegemaakt? Welke plannen heb jij voor 2020? Oftewel count your blessings en kijk op welke manier je positieve stress kunt gebruiken om JA te kunnen zeggen tegen de juiste dingen op het gebied van gezondheid, geluk en succes. Ik wens je alle goeds toe en hele fijne dagen. Tot volgend jaar!